Over

Haircrane

Ontmoet

De schaar van de toekomst

De Haircrane vervangt de normale rechte kappersschaar door zijn unieke buiging die zorgt voor de meest natuurlijke kniphouding. De Haircrane, gemaakt van hoogwaardig Japans staal, is een gepatenteerde kappersschaar die speciaal ontwikkeld is om alle kniptechnieken perfect uit te kunnen voeren.

Door de natuurlijke kniphouding voorkomt én verminderd de Haircrane klachten. Daarnaast stimuleren de Haircrane scharen de creativiteit van kappers.

De Haircrane is de enige schaar in de kappersbranche die de meest natuurlijke kniphouding biedt. De knipbladen staan schuin op de handle. Dit is preciés dé kracht die deze scharen kenmerkt. Daarnaast zijn ze afgestemd om élke knip techniek perfect te kunnen toepassen.

Bekijk alle producten

Geen cursus nodig, meteen de juiste houding

Voorkomt of vermindert pijnklachten

Stimuleert de creativiteit

Makkelijker en creatiever knippen

De Haircrane is ontwikkeld om het werk voor kappers makkelijker en creatiever te maken. Maar liefst 75% van de kappers ervaart pijnklachten tijdens of na het knippen. Tijdens de ontwikkeling van de Haircrane stond de manier van knippen en de kniptechnieken centraal. Daarnaast was kennis over scharen, staalsoorten, slijpen & onderhoud van enorm belang. De grote vraag was: hoe kun je een natuurlijke houding aannemen tijdens het knippen?

We willen makkelijker, gezonder, creatiever én veiliger werken met een schaar. Van de traditionele scharen tot zeer ergonomische scharen; er is zo veel mogelijk. Maar wat verwachten kappers? Een schaar waar je direct mee weg bent en die ‘lekker in de hand ligt’. De Haircrane is ontwikkeld om de meest voorkomende knip technieken perfect te kunnen uitvoeren. Geen cursus of extra uitleg, maar direct aan de slag! De ergonomie én schuine hoek van de Haircrane is het grote voordeel; deze is door Haircrane wereldwijd gepatenteerd. De Haircrane is een unieke schaar die klachten vermindert en voorkomt.

Haircrane scharen kunnen geslepen worden door de slijp service in België* i.v.m. de speciaal geslepen bladen en tanden. *T.a.v. Vertommen, Moorter 26, 3150 HAACHT BELGIË. Het slijpen van de Haircrane kost 45 euro excl. btw per Haircrane. Duur minstens 2 weken. Let op: stuur je Haircrane(s) altijd verzekerd op via het postkantoor in een bubbeltjes enveloppe.

Hoogwaardig Japans staal

De Haircrane scharen zijn gemaakt van hoogwaardig Japans staal. De hoek in de schaar wordt de ‘crane’ genoemd, naar de kraanvogel. In Japan staat de kraanvogel voor geluk, een lang leven, trouw en eer. Ze zijn communicatief en sociaal, net als kappers. De unieke hoek zorgt voor een goede én aangename kniphouding. Een geweldige schaar voor kappers die hun geliefde vak lang willen uitoefenen.

Heb je interesse in een Haircrane schaar?

Bekijk ons volledige aanbod!